Sweblend

Liten uppdatering om läget

Ett nytt forum är på gång nu, och vi håller på att utvärdera hur det skall utformas. Vi räknar med att forumet kommer vara igång igen inom några veckor, men det är svårt att förutsäga hur mycket arbete det innebär, och hur mycket tid vi har att lägga på det. Räkna dock med att det kommer dyka upp förr eller senare.

Självklart kommer det nya forumet få sig ett ansiktslyft jämfört med det förra forumet, och denna gången kommer vi bredda vår inriktning lite. Så istället för att enbart inrikta oss på Blender så kommer vi ha plats för diskussioner om fler grafikprogram som är släppt under öppen källkod.

Ola aka Teppic
2012-02-05

Viktig information om Sweblend

Som många kanske har märkt så har forum-mjukvaran inte blivit uppgraderad på ett tag. Ett resultat av detta är att många spambottar och annat letat sig in på forumet. Det verkar som att detta har medfört att det dykt upp en del malware, och därför blev siten tillfälligt nerstängd av vårt webhotell.

Nu står nu vi inför valet om vad som skall hända med Sweblend framöver. Jag föreslår att vi diskuterar detta som ett community. Tills vidare kommer man kunna göra detta på vår irc-kanal; #sweblend på Freenode (klicka här för webbchat).

Ola aka Teppic
2012-01-30